Funkcionális
edzéseinkről

Az évek során rengeteget edzettünk, sokféle edzésmódszert megismertünk, melyekből igyekeztünk leszűrni az általunk vélt leghatékonyabbakat és legjobbakat. Így alkottunk meg egy modern, preventív szemléletű, tudatos edzésmódszert.

 

Ez az edzésmódszer teljeskörű, komplex testedzés, gyakorlatai a mindennapi mozgásokra épülnek. Célja az egészséges mozgásrendszer megtartása/visszaállítása, a mobilitás, a stabilitás, az egyensúly, az erő, a koordináció és a core-stabilitás fejlesztésével. A helyes mozgásminták kialakítása, a gerinc egészséges működése, a gerinc védelme mind fontos elemei edzésmódszerünknek.

 

Edzéseinket kreatív gyakorlatokkal, változatos eszközhasználattal, a gyakorlatok végtelen számú kombinációival igyekszünk változatossá tenni, hogy a kezdőtől egészen a profi szintig kihívást jelentsen mindenkinek, így biztosítva egy életen át tartó sportolási lehetőséget, az energikus, egészséges életet.

 

Funkcionális óráink 60 percesek, helyszínük a FunctionalFit Egészségközpont Újbuda és FunctionalFit Egészségközpont Sasad. Az aktuális órarendről, illetve árakról a www.egeszsegkozpont-buda.hu oldalon tájékozódhattok.