Személyi
edzéseinkről

A személyi edzések keretein belül egyénre szabott (cél, egészségi állapot, adottságok, stb.) edzéstervet alakítunk ki, melyet folyamatosan kontrollálunk, módosítunk, hogy kialakítsuk a „tökéletes közérzetet”.

A megkeresést követően egyeztetünk egy személyes találkozót. Ez a találkozó egy kb. 15-20 perces konzultáció, mely során átbeszéljük a céljaidat, életviteledet, sportmúltadat, egészségügyi állapotodat, de legfőképp kialakítjuk a személyes kontaktot. Ahhoz, hogy sikeresen fejlődj, elengedhetetlen, hogy szimpatikus legyen az edződ, hiszen így lesz kedved hétről hétre járni hozzá.

 

Ezután következhet az első edzés, ahol felmérjük mozgásodat, melyre szükségünk lesz ahhoz, hogy céljaidat szem előtt tartva kialakítsuk Neked a megfelelő edzéstervet, és ez a felmérés tökéletes alap lesz a „honnan indultál” összehasonlításhoz. Amennyiben úgy ítéljük meg, gyógytornász szakembereinket is bevonjuk a felmérésbe, edzéseid megtervezésébe.

 

Személyi edzéseinket a funkcionális edzésinkről írt szemlélet szerint tartjuk. Helyszíne a FunctionalFit Egészségközpont Újbuda és FunctionalFit Egészségközpont Sasad.