Kedves Vendégeink!

 

Az alábbi pontokban található FunctionalFit házirendet kérjük, hogy szíveskedjetek figyelmesen elolvasni és betartani. Felhívjuk figyelmeteket, hogy a személyi edzésekre való bejelentkezéssel, illetve a csoportos óráinkon történő részvétellel/részvételi szándékkal automatikusan elfogadjátok házirendünket! Ha bármilyen észrevételetek vagy kérdésetek van a lentebb olvashatókkal, keressetek minket bizalommal.

 

Budapest, 2020. június 01.

 

Köszönettel: FunctionalFit Team

Házirend

1. Időpont egyeztetés

A csoportos órákra jelenleg nem szükséges bejelentkeznetek.

Személyi edzésekre az időpont egyeztetés edzőinkkel történhet személyesen, telefonon, sms-ben, viberen, messengeren. Igyekszünk mindent megtenni, hogy a lehető legkényelmesebb legyen Nektek.

A nap nagy részében vendégekkel foglalkozunk, de amint tehetjük, válaszolunk.

2. Késés

Késés esetén sajnos a Te idődből kell levonnunk, nem tudjuk tolni az edzéseket, vagy más vendég idejéből elvenni. Az edzések időtartama 60 perc.

3. Időpont lemondás

Tudjuk, hogy dolgoztok, családotok van, és egyébként is elfoglaltság, betegség bármikor előfordulhat, de Ti is értsétek meg, hogy pár órával a várt érkezésetek előtt már nem tudjuk feltölteni a helyeteket. Minden lemondott időpont más vendégünktől veszi el a helyet, illetve bevétel kiesést okoz edzőinknek. Ha nem jelzed felénk időben, hogy nem tudsz megjelenni, akkor az alábbiak szerint lemondási díjat számolunk fel:

12 órán belül lemondott edzések esetén az edzői díj 50 %-át lemondási díjként a következő edzésed árához felszámoljuk.

8 órán belül lemondott, vagy le ne mondott edzések esetén az edzői díj 100 %-át lemondási díjként a következő edzésed árához felszámoljuk.

Minden évben 2 alkalommal mondhatod le a fentebb található lemondási díj felszámolása nélkül az időpontodat.

4. Betegség

Betegen nem edzésre, hanem pihenésre van szükséged! Továbbá sem edzőink, sem vendégeink egészségi állapotát ne kockáztasd azzal, hogy fertőző betegen jössz edzeni! Amennyiben még is eljönnél fertőző/lázas/vírusos stb. betegként (tehát nem egy migrénnel), és emiatt kell hazaküldenünk Téged, akkor ugyanúgy vonatkozik Rád is a 4 órán belül lemondott edzés után felszámítandó díj megfizetése! Ha bizonytalan vagy, hívd fel edződet, és konzultáljatok.

Egészségügyi állapotod változásáról, mely befolyásolhatja az edzésmunkát, edzés felépítést minden esetben köteles vagy tájékoztatni edződet.

5. Öltözet, megjelenés

Az edzéseken kérünk, hogy kényelmes sportruházatban és benti, tiszta sportcipőben jelenjetek meg. Hiányos öltözetben nem vehettek részt az edzésen (az elvárt minimum sportalsó, sportfelső és zokni). Ha az öltözeted nem megfelelő, vagy alkoholt, kábítószert, bármilyen tudatmódosító szert fogyasztottál edzés előtt, úgy megtagadhatjuk az edzés megtartását. Ha ezért kell elküldenie edzőnknek, Rád is vonatkozik a 4 órán belül lemondott edzés után felszámítandó díj megfizetése!