Oktatások

Rengeteg képzésen jártunk már, azonban ezek mind, egytől egyig szakembereknek szóltak. De miért ne tudhatnál Te is többet, miért ne lehetnél egy azok közül, akik okosan edzenek?

Mi igyekszünk vendégeinknek a lehető legtöbb tudást átadni, mert hiszünk abban, hogy ha értik, hogy mit és miért csinálunk, vagy éppen nem csinálunk, akkor ők is tudatosabbak lesznek, ha épp nem vagyunk velük, akkor is tudni fogják, hogy mit csináljanak.

Elmész egy személyi edzőhöz vagy bemész egy csoportos órára. Szépen, ahogy azt kell, végig csináljátok a bemelegítést közösen, edzetek együtt, lenyújtjátok a megdolgoztatott izmokat, és frissen, üdén, boldogan távozol edzésről. Majd másnap elmész pl. teniszezni vagy focizni a barátokkal. Felmész a pályára, kezditek a meccset két vállkörzés után, meccs végén lehúzod a salakot, vagy megisszátok a fröccsötöket, és azt érzed, hogy „be van állva” mindened, főleg másnap. Ismerős? Ha igen, gyere el workshopjainkra, ahol pár óra alatt hosszútávra szóló tudást kaphatsz.

Vagy csak gondold végig, hogy a 60 perces személyi edzésen mennyit profitálhatsz, ha Te már edzés előtt egyedül bemelegítesz, a végén lenyújtasz, és edződdel megmarad a nettó 1 óra, hogy maximálisan kihasználd szaktudását.

Profi (hivatásos) sportoló vagy? És unod a berögzült kar- és térdkörzéseket? Szeretnéd az edzéseidet sportág specifikus gyakorlatokkal hatékonyabbá tenni? Hiszünk benne, hogy Neked is tudunk újat mutatni.

Eddz okosan!

Oktatások

Képzéseink

Tervezet képzéseinkről lentebb olvashatsz.
Az oktatásokról a részletes információt itt a honlapunkon és Facebook oldalunkon fogjuk közzétenni.

FunctionalFit Warm Up! Bemelegítés workshop
FunctionalFit

Warm up & mobility

FunctionalFit Warm up & mobility

Időpontja:

2019. október 19. szombat 10 óra.

Oktatók:

Báble Brigittta gyógytornász és
Balogh Dávid funkcionális edző

Stretching oktatás
FunctionalFit

Stretching

FunctionalFit Stretching

Időpontja:

2019. november 9. szombat 10 óra.

Oktatók:

Saposnyikov Viktória gyógytornász és
Balogh Dávid funkcionális edző

Alap

funkcionális edzés

összeállítása

FunctionalFit alap funkcionális edzés összeállítása

Tervezés alatt.