FunctionalFit Stretching

helye az edzésben workshop:

A helyes mozgásminták, az edzés utáni regeneráció elengedhetetlen feltétele a szövetek megfelelő nyújthatósága. Bár a „lazaság” egyéni adottság, de ez koránt sem azt jelenti, hogy nem fejleszthető. Akkor pedig miért ne csinálnád szuperhatékonyan? A kötőszövetekkel (fasciákkal) kapcsolatos modern kutatások kiemelt jelentőséget tulajdonítanak a nyújtásnak a mozgásrendszer egészségének megőrzésében. A kötőszövetek megfelelő állapotán, nyújtottságán nem csak fizikális közérzetünk múlik, befolyásolhatjuk vele a sportban elért teljesítményünket, csökkenthetjük a sérülések kockázatát. Gyere el és tudj meg többet a kötőszövetek világáról, ismerd meg azokat az egyszerű, önállóan is végezhető stretching technikákat, amelyekkel jelentős mértékben hozzájárulhatsz egészséged megőrzéséhez és fittséged fejlesztéséhez.

Várható időpontja: A workshop online lesz megtartva, előjelentkezés során egyeztetett időpontban. Előjelentkezés/infó lentebb, vagy e-mailben.

 

A workshop időtartama: kb. 3 óra.

 

Helyszín: Online

 

Oktatók: Saposnyikov Viktória gyógytornász és Balogh Dávid funkcionális edző

 

Jelentkezés: Jelentkezési szándékodat kérjük, hogy a hello@bdfunctionalfit.hu e-mail címre jelezd, melyre válaszolva megküldjük a részleteket.

 

A workshop bevezető ára: 15.000,- Ft/fő, mely tartalmazza a workshop minden költségét, beleértve a kisokos segédletet is.

Az online képzésen kívül kapsz egy minden gyakorlatot tartalmazó kisokos füzetet, extra videókat, valamint egy exkluzív Facebook zárt csoport tagságot, ahol felteheted a kérdéseid, segítünk a gyakorlatok kombinálásban és helyes kivitelezésében.

Stretching oktatás