FunctionalFitWarm up & mobility

Bemelegítés workshop:

„A bemelegítés unalmas és felesleges.” – gondolta sokmindenki ROSSZUL!!! Egy jól összerakott bemelegítő gyakorlatsor amellett, hogy élvezetes, elengedhetetlen feltétele, hogy szervezetünket felkészítse a nagyobb fizikai megterhelésre, mellyel jobb teljesítményt érünk el, illetve csökkentjük a sérülések kockázatát. A workshopon több alternatívát is mutatunk Neked, hogy ne csak edzőtermi körülmények között tudj hatékonyan bemelegíteni, hanem hosszútávon kamatoztasd megszerzett tudásodat. Ebben lesz segítségedre a kisokos, melyet bármikor magaddal vihetsz.

Várható időpontja: A workshop online lesz megtartva, előjelentkezés során egyeztetett időpontban. Előjelentkezés/infó lentebb, vagy e-mailben.

 

A workshop időtartama: kb. 3 óra.

 

Helyszín: Online

 

Oktatók: Báble Brigittta gyógytornász és Balogh Dávid funkcionális edző

 

Jelentkezés: Jelentkezési szándékodat kérjük, hogy a hello@bdfunctionalfit.hu e-mail címre jelezd, melyre válaszolva megküldjük a részleteket.

 

A workshop bevezető ára: 15.000,- Ft/fő, mely tartalmazza a workshop minden költségét, beleértve a kisokos segédletet is.

Az online képzésen kívül kapsz egy minden gyakorlatot tartalmazó kisokos füzetet, extra videókat, valamint egy exkluzív Facebook zárt csoport tagságot, ahol felteheted a kérdéseid, segítünk a gyakorlatok kombinálásban és helyes kivitelezésében.


FunctionalFit Warm Up! Bemelegítés workshop