Rólunk

Rólunk

Üdvözlünk a FunctionalFit világában!

Hogy mikor is kezdődött? Ez jó kérdés… Az biztos, hogy régen volt. Lementünk egy edzőterembe. Még nem tudtuk, miért, de azt tudtuk, hogy ez nagyon jó, ez tetszik nekünk. Mint mikor megismersz valakit, és érzed, hogy ez most jó lesz. A sportolás olyan, mint a párválasztás: keresgélsz, van, ami tetszik, van, ami kevésbé, van, amit erőltetsz, mert gondolod, jó lesz ez, de végül még sem. Aztán egyszer csak megvan az IGAZI. Amitől először csak lelkes vagy, aztán egyre jobban leszel, fejlődsz, boldog vagy, és már csak azt érzed, hogy nem tudsz nélküle élni, és mindent tudni akarsz róla. Nekünk ezt jelenti a funkcionális edzés.

 

Sokat tapasztaltunk, sokszor elrontottuk, sokszor újrakezdtük, sokat tanultunk, és sokkal okosabbak lettünk. Elhatároztuk, és megalapítottuk a FunctionalFit-et, ami nem csak egy név. Ez az életünk, és most itt vagyunk, hogy segítsünk Neked. Sok edzésmódszert kipróbáltunk, jókat és kevésbé jókat is, sok vendéggel foglalkoztunk, és ugyan mindenki más, de Neked megspóroljuk az időt, hogy ne kelljen éveket eltöltened azzal, amiből mi már kiszűrtük, és alkalmazzuk az általunk vélt legjobbakat.

 

Felismertük, hogy a tökéletes közérzet eléréséhez sokszor elengedhetetlen egy gyógytornász, vagy egy gyógymasszőr szakértelme. Így dolgozunk mi CSAPATKÉNT A TE TÖKÉLETES KÖZÉRZETEDÉRT a 11. kerületben Újbudán és Sasadon a FunctionalFit Egészségközpontokban.

 

Ha itt vagy ezen a honlapon, akkor már elindultál, ne térítsen el semmi, hagyd, hogy segítsünk, és együtt kihozzuk belőled a legjobbat!

 

Boglárka & Dávid
a FunctionalFit alapító edzői

Edzéseink

Személyi edzések

Egyénre szabott (cél, egészségi állapot, adottságok, stb.) edzéstervet alakítunk ki, melyet folyamatosan kontrollálunk, módosítunk, hogy kialakítsuk a „tökéletes közérzetet''.

Funkcionális edzések

Modern, preventív szemléletű, tudatos edzésmódszer, mely teljeskörű, komplex testedzés, gyakorlatai a mindennapi mozgásokra épülnek.

Csoportos órák

Csoportos óráinkat a funkcionális edzéseinkről írt szemlélet alapján tartjuk. Helyszínük a FunctionalFit Egészségközpont Újbuda és FunctionalFit Egészségközpont Sasad. Aktuális órarend és bejelentkezés az alábbi linken:

Oktatások

Az oktatásokról a részletes információt itt a honlapunkon és facebook oldalunkon találsz.

Rendezvényeink

Minden évben készülünk Nektek a Chili Fitness 2-n kívül is beltéri és kültéri eseményekkel. Ilyen például a már háromszor megrendezett funkcionális edzés a lezárt Szabadság hídon, a Terasz Budapesten tartott limonádézással egybekötött szabadtéri edzésünk, a MOVE! fitnesznap a BME Sportközpontban, de az elmúlt években már számos sporttábort is lebonyolítottunk nem kevés jókedvvel és sikerrel.
Aktuális eseményeinkről bővebben a Facebook oldalunkon tájékozódhattok.

Partnereink

Chili Fitness 2
Soleil Bistro
Whitedog Design
Body in Balance Stúdió
Boldog Attila
Elite Body Shop
Higi Hand
Pálfi Balázs

Rólunk mondták