Bári Zsófia

Bári Zsófia

személyi edző

A nevem Bári Zsófia, turizmus-vendéglátás szakon szereztem diplomát, 3 gyermek édesanyja vagyok. 15 éve kezdtem el aktívan sportolni, a futás volt az első nagy szenvedélyem és már akkor elhatároztam, hogy hosszútávon szeretnék a sporttal foglalkozni. Azóta a hivatásommá vált.
Közel tíz éve csoportos óraadóként tevékenykedem, így pontosan tudom, hogy a közösség ereje milyen hatalmas motivációt adhat minden résztvevőnek. Azonban azt is be kell látnunk, hogy a csoportos órán sokkal nehezebb megfelelni a széles vendégkör igényeinek.
Hiszek abban, hogy amennyiben valaki egyéni célokat tűz ki maga elé (fogyás, rehabilitáció, várandósság/ szülés utáni alakformálás, testépítés, állóképesség javítása stb.), akkor annak a leghatékonyabb eszköze az egyénre szabott edzésterv készítése, saját fizikai és mentális állapotának figyelembevételével.
Személyi edzővel biztonságosabb, motiválóbb és jóval hatékonyabb edzeni, mint egyedül. A személyi edző megtanít a gyakorlatok helyes kivitelezésére, az edzettségi állapotnak legmegfelelőbb eszközök/súlyok kiválasztására, életmód és táplálkozási tanácsadást biztosít, és ösztönző bátorítást nyújt. A személyi edzés hozzájárul, hogy minél hamarabb elérd céljaidat, miközben jól érzed magad.
Azt vallom azonban, hogy a testi törődés mellett épp olyan fontos a lélek ápolása is, hiszen azok egymással szoros kölcsönhatásban működnek!

„Azt, hogy mit bír ki a test, mindig a lélek ereje határozza meg”

VÉGZETTSÉGEK:

Nordic Walking oktató
WALKenergie oktató
Fitness Akadémia – csoportos fitness insrtuktor
Body Wakes – Általános táplálkozási alapismeretek képzés
IWI Nemzetközi Fitnesziskola – személyi edző