Mesko Vajda Izabella

Meskó-Vajda Izabella

konduktor

Konduktornak lenni azt jelenti, hogy a mozgássérült gyermekek és fiatal felnőttek fejlesztésének és nevelésének szenteltem az életem, hogy ők is teljes életet élhessenek.

2007-ben diplomáztam a Pető Intézet konduktor-óvodapedagógus szakán, és azóta is folyamatosan foglalkozom – több külföldi országban is – mozgássérült gyermekek és felnőttek fejlesztésével.

Sok csecsemő és kisgyermek szorul fejlesztésre, vagy éppen csak apró, mozgásbeli lemaradások, elakadások kiegyensúlyozására. Célom ezen gyermekek és szüleik segítése egyéni foglalkozások keretein belül. Szeretnék segítséget nyújtani a helyes mozgásformák kialakításában és kisiskolás korban az integrációra való felkészítésben. A mozgáson keresztül fejleszthető a beszéd, a figyelem, de a koncentráció is, melyek elengedhetetlen kellékei egy stresszmentes iskolai beilleszkedésnek.

Kisbabák és csecsemők fejlesztése akár a szülővel együtt is történhet, így könnyen kialakíthatóak és megtanulhatóak az otthon is elvégezhető feladatok, hogy a fejlesztés minél hatékonyabb legyen.

VÉGZETTSÉGEK:

Konduktor-óvodapedagógus (Pető Intézet)