Milibák Réka

Milibák Réka

gyógytornász – fizioterapeuta

Milibák Réka vagyok, 2019-ben végeztem el a gyógytornász-fizioterapeuta képzést a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán. Tanulmányaim befejezése után rögtön az Országos Baleseti Intézet Rehabilitációs Osztályán kezdtem el pályafutásomat, ahol a mai napig is élvezettel foglalkozom a betegeimmel.
Nemcsak a pácienseimből, de magamból is mindig a maximumot szeretem kihozni. Ennek érdekében folyamatosan képzem magam, gazdagítom szakmai tudásomat. FDM, Kinesiotape,
SMR henger technika mellett a ISST-Schroth terápiával ismerkedtem meg az egyetemi évek után. Jelenleg is folytatom tanulmányaimat, melynek célja a porckorongsérv, akut derékfájás, gerincferdülés prevenciós rehabilitációja.
Minden ember egyedi – hiszen más a környezete, életmódja -, ezért az egyéni és személyre szabott terápiát részesítem előnybe. Célom, hogy közös munkával, olyan eredményt érjünk el, mellyel klienseim panaszmentesen tudják végezni a mindennapi tevékenységeiket.
A sport és a mozgás mindig is fontos része volt az életemnek. Gyerekkorom óta hobbi szinten több sportágban is kipróbáltam maga: futás, úszás, lovaglás, kickbox muay thai. Ez motivált, arra, hogy a sérülések megelőzése érdekében nemcsak szakmai tudásomat használom fel munkám során, hanem a sportban szerzett tapasztalataimat is.

VÉGZETTSÉGEK:

Balanc Medical Fitness Akadémia-kinesiology taping/sporttaping alapképzés
Balanc Medical Fitness Akadémia-SMR (self myofascial release) a sport- és mozgásszervi rehabilitációban – E-LEARNING képzés
Oriolus-Med kft.- FDM1
ISST-Schroth tanfolyam (folyamatban)