Pálmai Csaba

Pálmai Csaba

gyógytornász, személyi edző

Pálmai Csaba vagyok, gyógytornász és személyi edző.
2017-ben végeztem az SZTE-ETSZK gyógytornász szakán. A diplomám megszerzése után a Fitnesz Akadémián személyi edző végzettséget, majd aerobic és úszóedzői képesítést is szereztem. Számos területen továbbképeztem magam a gyógytorna területén is (Mckenzie tanfolyam, Craniomandibularis diszfunkciók terápiája képzés), hiszen ebben a világban nagyon fontos a folyamatos fejlődés, megújulás és a sokoldalúság.
Az Egészségközpontban végzett munkám mellett házi ápolás keretein belül látok el betegeket gyógytornászként, valamint személyi edzéseket is tartok.
Kiskorom óta szerves része az életemnek a mozgás. Többféle sportágat kipróbáltam. Kedvenc sportom az úszás és az edzőtermi edzés. (A 2019-ben megrendezett Maccabi Európa játékokon ezüst és bronzérmet szereztem úszásban.)
Empatikus és segítőkész személyiség vagyok. Szeretek csapatban dolgozni. Rendkívül inspiráló és nagy megtiszteltetés, ha valaki lehetőséget kap, hogy munkatársként ehhez a közösséghez csatlakozzon.
Gyógytornászként a rehabilitációra és prevencióra fektetem a legnagyobb hangsúlyt. Edzői tevékenységemben is fontosnak tartom a gyógytornászként megszerzett tapasztalataim alkalmazását. Klienseimnél a korrekciós edzéseket részesítem előnyben, hiszen napjainkban – felgyorsult világunk miatt – az emberek nagy részénél alakult ki valamilyen kóros elváltozás, aminek a korrigálása és helyrehozása elengedhetetlen feltétele az egészségnek és a boldog életnek.

VÉGZETTSÉGEK:

SZTE-ETSZK, gyógytornász diploma
Fitness Akadémia, személyi edző
Bibarc Tünde Fitness School, aerobic edző, sportedző, úszóedző
Fitnesz Company, pilates edző
A stressz inkontinencia prevenciója és terápiája gátizomtornával
Evidence Based Medicine (EBM) – a medencefenék fizioterápiája
Mckenzie Institue – A lumbális gerinc
Physiovit sport és rehab. akadémia – Craniomandibuláris diszfunkciók terápia