Püsök Péter

Püsök Péter

gyógytornász

Szakmám iránti érdeklődésem gyerekkoromban kezdődhetett, azóta érdekel a biológia, a sport és az anatómia. Mindig is kíváncsi voltam a szervezetünkben zajló összefüggésekre és a mozgásszervrendszerre kiható pozitív és negatív mechanizmusokra.
Diplomámat a Pécsi Tudományegyetemen szereztem meg. Azóta is nyitott vagyok az újabb és bővebb tudás és technikák elsajátítására, hogy munkám hatékonyságát ezzel is növeljem. A terápiás foglalkozás során mindig a beteg panaszaira
adaptálom a kezelési tervet. Azt gondolom, hogy a megfelelő eredmény eléréséhez a terapeuta és a páciens együttes munkája szükséges. A célom elsősorban a fájdalom és annak okának megszűntetése, majd az érintett testrész egészséges mozgásterének javítása. Emellett pácienseimet motiválom arra, hogy a mozgás napi rutinná alakuljon. Elégedettséggel tölt el, ha a páciens mosollyal az arcán távozik a rendelőből.
A mai világban fontosnak tartom a testünk rendszeres és alapos átmozgatását, mely nemcsak a gyógyuláshoz elengedhetetlen, hanem egészségünk hosszan tartó jó állapotának fenntartásában.

VÉGZETTSÉGEK:

Gyógytornász – fizioterapeuta – Pécsi Tudományegyetem
Neurodinamika – 3NS Tex
Fascia Disztorziós Modell (FDM) – Oriolus med
Kinesiotape, cross tape – Oriolus med
Visceralis manipuláció – Oriolus med
Manuálterápia – Mulligan Koncepció